11 dežel. 1 podjetje. TPA skupina.

05.09.2016

TPA skupina je 5. septembra 2016 zapustila mrežo Crowe Horwath in je sedaj neodvisna članica Baker Tilly Europe Alliance.

 

Povsod kjer TPA skupina deluje se je naše ime in logo spremenil iz TPA Horwath v “TPA”. Skupina podjetij je ostala nespremenjena. S spremembo v “TPA” znamko želimo še v prihodnje rasti in se razvijati.

Čezmejno svetovanje v srednji in jugovzhodni Evropi

Poleg Avstrije TPA Group deluje tudi še v desetih državah srednje in jugovzhodne Evrope: Albanija, Bulgarija, Češka, Hrvaška, Madžarska, Poljska, Romunija, Srbija, Slovaška in Slovenija. Naše stranke se lahko zanasejo na 1000 sodelavec na 27 lokacijah v enajstih državah.

Nove priložnosti. Nove perspektive.

Naš pogled v prihodnost, kot neodvisna skupina podjetij v globalno povezani mreži, odpira nove priložnosti in nove perspektive.

Samoumevno je: za nas ni jezikovnih preprek, Na vseh naših lokacijah vam nudimo German & English Desk, kjer vam bodo angleško in nemško govoreči svetovalci pomagali - zagotovljeno brez jezikovnih ovir in napak.

Našim strankam nudimo mednarodno okolje naše evropske TPA skupine kot tudi ugodnosti globalne mreže Baker Tilly International.

Preberite si več o TPA skupini in novi mednarodni mreži: