Storitve

Velike odločitve v življenju so pogosto povezane s finančnimi izzivi. Pri tem vam z veseljem svetujemo.

Davčno svetovanje TPA Slovenia - Strokovno svetovanje v davčnih zadevah zahteva natančno poznavanje pravnih norm kot tudi sposobnost analitične presoje položaja in danosti stranke

Davčno svetovanje

Strokovno svetovanje v davčnih zadevah zahteva natančno poznavanje pravnih norm kot tudi sposobnost analitične presoje položaja in danosti stranke. Šele dobro poznavanje pravnih poslov, na osnovi katerih se oblikujejo davčni cilji, omogoča celovito svetovanje. Strokovnjaki družbe TPA poznamo tako zakonske kot ekonomske zahteve. Nove okvirne pogoje in nove davčne možnosti znamo zgodaj prepoznati in jih upoštevati v dobro strank. V davčnih zadevah povprašujejo po znanju in izkušnjah družbe TPA tako stranke zasebnega prava kot tudi javne institucije.

Davčno svetovanje Pregled
Knjigovodstvo in obračun plač- TPA Slowenien

Knjigovodstvo

Oblikovanje in načrtovanje davčnih ciljev vključuje tudi ustrezno uresničitev. To je veliko več kot rutina: kajti tisti, ki želi izkoristiti do takrat neodkrite potenciale, potrebuje izkušeno strokovno podporo. Družba TPA ne prevzame zgolj celotne izvedbe, ampak se svetovalci obsežno usklajujemo s stranko že pred samo pripravo davčne napovedi. Tako lahko pravočasno ugotovimo, kje potrebuje stranka svetovanje. Svetovanje ob upoštevanju prakse davčnih organov je naša pot.

Knjigovodstvo Pregled
Revizija TPA Slovenia

Revizija

Z optimiranjem do dodane vrednosti.

Odgovornost revizorja je veliko več kot samo potrditev skladnosti računovodskih izkazov z zakonodajo. Naš cilj je namreč, da našim strankam s svetovanjem glede optimiranja poteka poslovnih dogodkov, notranjih kontrolnih sistemov in informacijskih sistemov za upravljanje pri vsaki reviziji prispevamo novo dodano vrednost.

Revizija Pregled
Podjétniško svetovanje TPA Horwath Slovenia

Podjetniško svetovanje

Od svetovanja pri računovodskih in davčnih vprašanjih je samo majhen korak do poslovnega svetovanja. Za nas sta v ospredju merljiva korist za naše stranke ter spremljanje in transparentno izvajanje projekta.

Podjetniško svetovanje Pregled
Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Naša temeljna znanja osredotočamo na davčnem svetovanju pri ustanavljanju, nakupu in prodaji podjetij, statusnem preoblikovanju in prestrukturiranju, pri domačih in tujih ustanovah ter mednarodnih dejavnostih. Glede na strukturo naših strank posvečamo pri mednarodnih oblikovanjih posebno pozornost obsežni obravnavi. Iz naštetega moremo razbrati, kako široko razvejani so lahko izzivi in kako pomembno je torej prav tako široko strokovno znanje svetovalca. Pri tem velja, da lahko skupaj z nami poleg davčnih ciljev oblikujete tudi pravne posle. Tako lahko družba TPA iz svojih obsežnih izkušenj vsaki stranki ponudi prav tisto strokovno znanje, ki ga potrebuje v svoji specifični situaciji.

Pravno svetovanje Pregled
Pisarniška organizacija

Pisarniška organizacija

Če vaše podjetje še nima lastnih zaposlenih in pisarniških prostorov v Sloveniji lahko koristite našo pisarniško organizacijo, naši zaposleni vam bodo z veseljem nudili pomoč. Za vas opravimo vse od poštnega prometa do plačilnega prometa.

Pisarniška organizacija Pregled
DDV številke

Davčna številka za tujce

Ste zavezanec za DDV?

TPA pridobiva za tuja podjetja slovenske davčne številke za DDV.

Za tuja podjetja izpolnujemo tudi vse zakonske obveznosti.

Davčna številka za tujce Pregled