Home | 

Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Informacije, mnenja in pravna stališča, ki so predstavljena na tej spletni strani služijo izključno splošnim pojasnilom. Uporaba in delovanje objavljenih informacij lahko zaradi delovanja različnih konkretnih dejavnikov odstopa od navedenega. Spričo stalno spreminjajočih se pravnih tolmačenj, določb in predpisov, kakor tudi tveganja, ki so povezana z uporabo elektronskih medijev, lahko informacije, ki so predstavljene na tej spletni strani privedejo do neažurnosti, pomanjkljivosti ali nenatančnosti. Informacije, ki so predstavljene na tej spletni strani zato v nobenem pogledu ne morejo nadomestiti svetovanja s profesionalnim davčnim ali pravnim svetovalcem. Pred sklenitvijo kakršnihkoli odločitev zato priporočamo, da se o konkretnem primeru posvetujete s svetovalcem podjetja TPA.

Kljub temu, da si prizadevamo informacije, ki jih predstavljamo na tej spletni strani, pridobiti s strani verodostojnih virov, družba TPA in avtorji besedil ne jamčijo za napake, pomanjkljivosti kakor tudi za rezultate, na podlagi predstavljenih informacij. Vse informacije, ki so dane na razpolago na tej spletni strani so brez pravice do popolnosti, točnosti ali pravočasnosti in ne dajejo jamstva da so za določene namene primerne.

Družba TPA kakor tudi avtorji ne prevzemajo nikakršnega jamstva in odgovornosti za odločitve in ravnanja, ki so nastala na podlagi vsebin predstavljenih na tej spletni strani, in ne prevzemamo jamstva za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi upoštevanja vsebin predstavljenih na tej spletni strani.

Vsebine kot na primer besedila, slike, grafikoni, audio in video posnetki so podvrženi avtorskemu pravu in pravicam z naslova intelektualne lastnine. Vsebine je brez nedvoumne pisne izjave in odobritve s strani družbe TPA prepovedano razpečevati tretjim osebam, kakor tudi te vsebine razmnoževati ali drugače obdelovati ali predelavati.

Za vse pravne spore in postopke v zvezi z uporabo tega spletnega mesta velja izključno slovensko materialno pravo. Za vse pravne spore in postopke, ki neposredno ali posredno izhajajo iz uporabe tega spletnega mesta, je pristojno krajevno pristojno slovensko sodišče.

TPA ne jamči, da bodo storitve potekale neprekinjeno ali da bodo delovale, kot je bilo načrtovano. TPA ima pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila začasno ali trajno prekine posamezne storitve ali celotno storitev, ki se zagotavlja prek tega spletnega mesta.

Opozorilo glede “getClicky”: Ta spletna stran uporablja statistične storitve spletne analize getClicky. Ustvarjeni podatki o vaši uporabi tega spletnega mesta, vključno z vašim naslovom ip, se prenesejo in shranijo na strežnik tretje osebe, da bi analizirali splošno vedenje uporabnikov. Shranjene informacije so na voljo samo lastniku tega spletnega mesta in tehničnim administratorjem. Analiza podatkov se izvaja le interno, da bi se ohranila in izboljšala uporaba te spletne strani in ustrezne strežniške storitve. Vsi podatki so zaupni in ne bodo posredovani tretjim osebam. Translated with DeepL.com (free version)

Dodatno za E-maile:

Za informacije naslovniku veljajo določila osnovne ponudbe in naročila. Zlasti je dogovorjeno, da so informacije po elektronski pošti in priloge zavezujoče le, če so pisno potrjene. Elektronski prenos sporočil je izključno na odgovornost stranke, ki ga zahteva, zlasti zaradi težav v zvezi s prenosom in storitvami, tveganja odsotnosti prejemnika in tveganja kršitve tajnosti na internetu. Samodejno ustvarjena potrdila o prejemu ali ogledu se ne štejejo za potrditev prejema vašega sporočila.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.