Filozofija

Za nas velja naslednje:

Če želite biti svetovalec morate biti partner – to je sestavni element naše korporativne kulture

Kot v prihodnost usmerjen ponudnik storitev z veliko zavezo, menimo, da smo partnerji naših strank in prevzemamo odgovornost za našo kakovost in uspešnost. Izdelujemo celovite rešitve in spremljamo naše stranke pri njihovem uresničevanju. Vključeni smo v ekonomijo in pravo ter sodelujemo z zakonodajnimi, interesnimi skupinami, s kolegiji visokega šolstva in univerz. Kot primer, smo vedno korak pred sedanjostjo, kar je prednost za naše stranke .

Lokalno in globalno povezovanje

Mi – TPA – smo dinamični in neodvisno-svetovalni skrbni davčni svetovalci, revizorji in svetovalci podjetij. Naše korenine so v Avstriji. Številne lokalne pisarne zagotavljajo bližino naših strank. Pri TPA se svetovanje razteza preko meja Slovenije. To je razvidno iz naših lokacijah v novih državah članicah EU. Vodilna mednarodna mreža svetovalcev je na razpolago vsem na svetu. In naše stranke imajo dostop do tega obsežnega znanja.

Vsestranski ljudje in strokovnjaki – zagotavljanje optimalnih storitev za vse stranke

Timsko delo je izrednega pomena pri TPA. Vsestranski ljudje sodelujejo s strokovnjaki in strokovnjaki sodelujejo z vsestranskimi ljudmi – v korist naših strank. Predvsem nudimo davčno svetovanje, revizije in svetovanja. V smislu svetovanja in podpore smo strokovnjaki na področju vprašanj lastnine, ustanovitev podjetja, reorganizacije podjetij, pravnih oblik, kot tudi dela, socialne in pokojninske zakonodaje. Poleg tega nudimo računovodstvo, izravnavo in obračunavanje na izplačane plače. S svojim znanjem lahko svetujemo vsaki stranki celovito.

Pomembna je zahteva in ne njena velikost

Ne glede na zahtevo, nudimo našim strankam celovito storitev, zanesljivost in kreativnost ter takojšnje rešitve. Naše delo temelji na visoko specializiranih kvalifikacijah, izkušnjah pridobljenih v mnogih letih in na osebno podporo našim strankam.

Uspeh in rast -temelj za razvoj ljudi v naši družbi

Kot rezultat našega uspeha, našo nenehno rast in z medsebojnim poudarkom na blaginji družbe, smo ustvarili pogoje za optimalne strokovne razvojne možnosti. Mi – TPA – pripisujemo velik pomen stalnemu usposabljanju in nenehno iščemo nove izzive v korist naših strank. Vemo, da ima naš uspeh svoje korenine v usposobljenih in motiviranih posameznikih. Medsebojno se podpiramo pri prevzemanju odgovornosti in pri zagotavljanju odličnosti.

Spoštovanje in timski duh – za izboljšanje našega počutja

Medsebojno spoštovanje, timski duh in odprtost so značilnosti naše korporativne kulture. Vabimo na obsežno izmenjavo izkušenj in konstruktivne povratne informacije. Tisti, ki delajo pri TPA imajo, ne le dobre strokovne razvojne možnosti, ampak tudi prostor, ki ga potrebujejo za stalno samoizpolnitev.