Filozofija

Za nas velja naslednje:

Če želite biti svetovalec morate biti partner, kar je sestavni element naše korporativne kulture

Kot v prihodnost usmerjen ponudnik storitev z široko zavezo, smo partnerji naših strank in prevzemamo odgovornost za našo kakovost in uspešnost. Izvajamo celovite rešitve in spremljamo naše stranke pri njihovem uresničevanju. Vključeni smo v ekonomijo in pravo ter sodelujemo z zakonodajnimi, interesnimi skupinami, s kolegiji visokega šolstva in univerz. Kot primer, smo vedno korak pred sedanjostjo, kar je prednost za naše stranke .

Lokalno in globalno povezovanje

V TPA smo dinamični, neodvisni, skrbni davčni svetovalci, revizorji in svetovalci podjetij. Naše korenine so v Avstriji in številne lokalne pisarne zagotavljajo neposredno bližino naših strank. Pri TPA se svetovanje razteza preko meja Slovenije, kar je razvidno iz naših lokacijah v novih državah članicah EU. Vodilna mednarodna mreža svetovalcev je na razpolago vsem na svetu in naše stranke imajo dostop do tega obsežnega znanja.

Naši strokovnjaki zagotavljajo optimalno storitev za vse stranke

Timsko delo je izrednega pomena pri TPA. Vsestranski sodelavci sodelujejo s strokovnjaki in strokovnjaki sodelujejo z vsestranskimi ljudmi a vsi v korist naših strank. Predvsem nudimo davčno svetovanje, revizije in svetovanja. V smislu svetovanja in podpore smo strokovnjaki na področju vprašanj lastnine, ustanovitev podjetja, reorganizacije podjetij, pravnih oblik, kot tudi dela, socialne in pokojninske zakonodaje. Poleg tega nudimo računovodstvo, izravnavo in obračunavanje na izplačane plače. Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami lahko svetujemo vsaki stranki celovito.

Pomembne so vaše potrebe in ne njihova velikost

Ne glede na vaše potrebe, vam nudimo celovito storitev, zanesljivost in kreativnost ter takojšnje rešitve. Naše delo temelji na visoko specializiranih kvalifikacijah, izkušnjah pridobljenih v mnogih letih za popolno podporo našim strankam.

Uspeh in rast sta temelj za razvoj ljudi v naši družbi

Kot rezultat našega uspeha, nenehno rast in z medsebojnim poudarkom na blaginji družbe, smo ustvarili pogoje za optimalne strokovne razvojne možnosti. V TPA pripisujemo velik pomen stalnemu usposabljanju in nenehno iščemo nove izzive v korist naših strank. Vemo, da ima naš uspeh svoje korenine v usposobljenih in motiviranih posameznikih. Medsebojno se podpiramo pri prevzemanju odgovornosti in pri zagotavljanju učinkovitosti in odličnosti.

Spoštovanje in timski duh za izboljšanje delovnega okolja

Medsebojno spoštovanje, timski duh in odprtost so značilnosti naše korporativne kulture. Vabimo vse na obsežno izmenjavo izkušenj in konstruktivne povratne informacije. Sodelavci TPA imajo dobre strokovne razvojne možnosti, ki jim ga zagotavlja profesionalno delovno okolje.